Hakkımızda

BiKenar.net, duygu ve düşüncelerinizi güvenli bir şekilde not edilebileceğiniz ve size bir şey olursa bu notları önceden belirlediğiniz kişilere bırakabileceğiniz bir platformdur. 

Çalışma şekli insan desteğine ihtiyaç duyulmayacak şekilde tasarlanmıştır. BiKenar.net, insanların bu dünyadan sessiz sedasız ayrılıp gitmelerine bir son vermeyi ve burada alınacak notların geride kalanlar için bir nebze de olsa avuntu olabilmesini sağlamayı hedeflemektedir. 

BiKenar’a Bir Şeyler Not Etmek Terapi Etkisi Yaratabilir! 

Modern insan günlük hayatta pek çok şeyle mücadele etmekte ve kimi zaman yaşanan inişler ve çıkışlar içinde sıkışıp kalabilmektedir. Böylesi durumlarda ruhu dinginleştirebilmenin en iyi yollarından biri yazmaktır. Yani "Yazı Yazmak" için bir çeşit terapidir denebilir. Kimi zaman, kimseyle konuşulamayacak şeylerin bir kenara yazıyla aktarılması bile onları yazan kişi için derman olabilmektedir. 

BiKenar.net İçin “Modern Çağın Günlüğü” de Diyebiliriz! 

Yazının icadından bu yana insanoğlu derdini pek çok yere kaydetme yoluna gitmiş hatta bir kısım insan günlük tutarak yaşadıklarını bir kenara kaydedebilmeyi başarmıştır. Ancak gerek günlük tutmak için büyük bir disipline ihtiyaç duyulması, gerekse de günlüklerin bir başkası tarafından okunabilme ihtimali pek çok kişiyi günlük tutmaktan alıkoymuştur. 

Belki de bu yüzden insan ırkının büyük bir kısmı ardında pek çok gizem bırakarak sonsuzluğa doğru yürümüştür. Oysa günümüzde teknoloji sayesinde artık bu soruna çare bulmak mümkündür. İşte BiKenar.net, bu ihtiyaçtan doğmuştur. 

Geleceğe E-posta Göndermek.. 

Tabii tek motivasyonumuzun bunlar olduğu da düşülmesin. Bir de Geleceğe Zaman Ayarlı E-Posta hizmetimiz var. Geleceğe e-posta gönderebilmenin muhteşemliğini bir anlığına hayal eder misiniz? Eşinizin, çocuğunuzun ya da torununuzun gelecekteki bir doğum gününde okunmak ya da izlenmek için onlara şimdiden bir şeyler yazmak ya da bir video çekmek nasıl olurdu? İnanın bunu hayal etmesi bile bizim tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor.  

Son Bir Mesaj Yazmak..

Evet, şimdi geldik sizi ekran karşısında ne yazacağınızı bilemeden saatlerce oturtacak ve belki de ağlatacak olan Son Mesaj hizmetimize. Bu hizmetimiz için çok fazla söze ihtiyaç yok. Adı üstünde “Son Mesaj” E-posta adresini bilmediğiniz, bilseniz de not bırakmak için onay alamayacağınıza emin olduğunuz ya da bir şekilde e-posta aracılığıyla irtibat kuramadığınız kimselere son bir mesaj gönderebilmek için bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

BiKenar.net Dostane Bir Platformdur!

BiKenar.net, bir genç kızın internetten tanıştığı biriyle kimseye haber vermeden buluşmaya giderken duyduğu korkuya da, birileri tarafından sürekli tehdit edilip duran bir iş insanının kaygılarına da, çocuğunun büyüdüğünü görüp göremeyeceğinden emin olamayan ebeveynlerin duygu durumlarına da, hayatının aşkıyla karşılaştığını düşünen genç bir yüreğin heyecan dolu dizelerine de, sevdiklerine son bir mesaj bırakmak isteyen herhangi bir kişiye de ev sahipliği yapabilecek dostane bir platformdur.

Fakat...

Yine de hatırlatmak isteriz ki, bir şeyleri değiştirebilme şansınız varsa bunu sağlıklıyken yapmanın yerini başka hiçbir şey dolduramaz! Bu yüzden; seviyorsanız, bizce gidin söyleyin, pişmansanız, itiraf edin, hatalıysanız, af dileyin veya bir konuda gururunuz bunları yapmanıza engel oluyorsa, bunun üzerine bir kez daha düşünün.